Pajtohet me Noizyn? Stresi na la pa fjalë me veprimin e...

Pajtohet me Noizyn? Stresi na la pa fjalë me veprimin e tij

422
0

Noizy dhe Stresi prej vitesh nuk i kanë pasur aspak marrëdhëniet e mira me njëri-tjetrin kjo dihet.

Mirëpo nga veprimi i fundit i Stresit duket se marrëdhëniet qenkan zbutur. Ky i fundit ka nisur të ndjekë një faqe të Noizyt në Instagram.

Menjëherë mediat kanë nisur të aludojnë se Stresi dëshiron t’i rregullojë marrëdhëniet me Noizyn