OSHEE njofton ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë, ja zonat që do...

OSHEE njofton ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë, ja zonat që do të preken

237
0

OSHEE njofton se në dy zona të Tiranës nuk do të kenë energji elektrike.

 

Sipas njoftimit ndërprerja do të bëhet për shkak të remontit të planifikuar në një nga kabinat në Tiranë gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 dhe zonat ku do të ndërpritet energjia janë Rruga “Petraq Leka”, rruga “Llambi Bonata”.

 

Njoftimi i OSHEE:

 

Pershendetje/ Njoftim për abonentët #Tiranë

 

Stakim, 6 janar

 

Për shkak të remontit të planifikuar në një nga kabinat në Tiranë, nesër 6 janar gjatë intervalit kohor 09:00-14:00, do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

 

Rruga “Petraq Leka”, rruga “Llambi Bonata”.