Organizata Botërore e Shëndetësisë jep alarmin: Po shpërthejnë epidemi vdekjeprurëse

Organizata Botërore e Shëndetësisë jep alarmin: Po shpërthejnë epidemi vdekjeprurëse

297
0

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka dhënë alarmin për epidemitë e reja vdekjeprurëse. OBSH merr shkas nga shpërthimi masiv që ka ndodhur me Ebolan, ku tani kanë kapur shifra alarmante.

Republika Demokratike Kongos po përjeton shpërthimin e dytë më të madh në gjithë historinë e saj, transmeton “Tch”.

Tashmë duket sikur OBSH është dorëzuar përballë Ebolas dhe bën thirrje alarmuese për epidemi të tjera vdekjeprurëse.

 

Organizata Botërore e Shëndetësisë bashkë me organe të tjera do të përqëndrohen në përgatitjen për përballjen me epidemi të tjera.