“O METE PËR VETE” ai momenti kur bie tërmeti. Burri braktis bashkëshorten...

“O METE PËR VETE” ai momenti kur bie tërmeti. Burri braktis bashkëshorten teksa bënin pazar në supermarket

439
0

Termeti kur bie shkakton me se shumti panik dhe frike. Nuk ka rendesi sesa shume e do njeriun e zemres, termeti eshte ai momenti “O METE PER VETE”. Burri ne supermarket duke bere pazaret me gruan nuk pyet per asgje vec te shpetoje koken.

Termeti kur bie shkakton me se shumti panik dhe frike. Nuk ka rendesi sesa shume e do njeriun e zemres, termeti eshte ai momenti “O METE PER VETE”.

 

Burri ne supermarket duke bere pazaret me gruan nuk pyet per asgje vec te shpetoje koken.

https://www.facebook.com/jeminje.al/videos/188015492307508/