Nxjerr makinën në shitje duke bërë një reklamë unike

Nxjerr makinën në shitje duke bërë një reklamë unike

315
0

Për shumicën prej nesh, shitja e një makine të përdorur apo e çfarëdolloj objekti në përgjithësi përfshin vendosjen e një reklame në një faqe të popullarizuar ose në seksionin e reklamave të një gazete lokale.

Por kur erdhi rasti për shitjen e makinës së tij të vjetër, Eugene Romanovsky vendosi të vendoste gjërat në një nivel krejt të ri duke krijuar reklamën më spektakolare për Suzuki Vitara e tij të vitit 1996.

Duke përdorur aftësitë e tij si një artist me efekte vizuale, ai bëri një video epike prej 2 minutash që tregonte gjithçka që makina e tij mund dhe nuk mund ta bëjë).

Nga ngarje nënujë deri në hapjen e hapësirave të jashtme dhe madje duke udhëtuar përgjatë dinozaurëve: Fury Road, është parë edhe mbi 2 milionë herë në youtube: