“Nuk je për kërcim, shko bëj fëmijë”, të gjithë kundër Albi Nakos...

“Nuk je për kërcim, shko bëj fëmijë”, të gjithë kundër Albi Nakos pas deklaratës s*ksiste, e sulmon dhe aktori i “Portokallisë”

204
0

Ditën e sotme në programin “Just Dance” konkurroi një 40-vjeçare, që i habiti të gjithë me energjinë e saj. Mirëpo perfromanca e saj nuk i pëlqeu shumë anëtarit të jurisë, Albi Nako, i cili i tha konkurrentes që më mirë do të ishte të martohej e të bënte fëmijë.

“Komplimente, por unë mendoj se të garosh me këta të rinj, pa përjashtuar gjithë energjinë tënde  mendoj që je në një moshë më mirë martohu dhe bëj fëmijë se sa të vazhdosh”, u shpreh Albi.