Nuk do ta besoni sa para ka fituar aktorja e famshme –...

Nuk do ta besoni sa para ka fituar aktorja e famshme – vetëm për një të qeshur

351
0

Julia Roberts Aktorja e cila është e njohur për të qeshurën e gjerë e shumë të bukur, para do kohe e ka befasuar botën kur është marrë vesh se vetëm për një të qeshur ka fituar një shumë përrallore.

Në botën bashkëkohore, e sidomos në botën e të njohurve, është bërë më e rëndësishme si të fitosh para. Një damë, e cila e ka mbrojtur të qeshurën e saj dhe fiton miliona vetëm kur të qeshë njëherë është Julia Roberts.

 

Aktorja e cila është e njohur për të qeshurën e gjerë e shumë të bukur, para do kohe e ka befasuar botën kur është marrë vesh se vetëm për një të qeshur ka fituar një shumë përrallore.

 

Aktorja, për një reklamë në të cilën vetëm ka qeshur, ka fituar 1,2 milionë dollarë.