Nuk do ta besoni, risia më e re në Romë: Një i...

Nuk do ta besoni, risia më e re në Romë: Një i dashur ‘Instagrami’ me qira

333
0

Agjencia turistike amerikane ‘Roma Experience’ ka marrë iniciativën më qesharake që mund të keni dëgjuar ndonjëherë. ‘Të dashur Instagrami’ quhet risia më e re. Mund të marrësh me qira një të dashur  ‘fals’, i cili do të të shoqërojë për tri orë në një tour mes bukurive të Romës, duke të bërë foto perfekte për t’u postuar. Për të pasur këtë të dashur duhet vetëm të paguash 350 euro. Kështu mund të shijosh një udhëtim e shoqëruar dhe pa ankesa.