Nora Malaj: Plan i detajuar për moshimin, sfida e radhës

Nora Malaj: Plan i detajuar për moshimin, sfida e radhës

18
0

Kandidatja për deputete e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Nora Malaj ka shpërndarë programin e kësaj force politike për të moshuarit.

Kur ke një plan të detajuar për Moshimin!

Sot ditën e kam nisur me këmbën e mbarë për të shpërndarë programin e LSI për moshimin❗️

U ndjeva shume mirë kur mora këtë program në dorë, pasi kjo është një nga punët më të dashura që kam bërë dhe me shumë përkushtim❗️

Kjo është sfida e radhës, pasi shoqëria ka nevojë për ne që ta përgatisim për Moshimin❗️

🛑 Të moshohesh me dinjitet, kjo është sfida e madhe e shoqërisë sonë❗️

🛑 Unë dhe LSI zotohemi që brenda dy viteve të para të çojmë në Parlament, ligjin e integrimit për Moshimin❗️

🛑 Krijimin e qendrave të përkrahjes për të moshuarit dhe shërbime të dedikuara (home nurses) për kategoritë e të moshuarve me aftësi të kudizuara❗️

🛑 Shërbim të dedikuar dhe cilësorë, nëpermjet sistemit të pikëzimit❗️

🛑 Paketē të asistencës sociale për Punen e Papaguar të të moshuarve (punët në shtëpi) që nuk përfitojnë pension pleqërie❗️

🛑 Promovimi dhe  integrimi i jetës së të moshuarve në komunitetin e tyre, për një jetë cilësore në moshën e tretë, për sigurimin e kujdesit shoqëror, aksesin për transport publik falas, lidhjen sociale  dhe mbështetjen e strehimit, shërbime të dedikuara për kategorinë e të moshuarve të braktisur dhe të vetmuar❗️

Teksa ndaja programin, buzëqeshja e të moshuarve me shoqëron… Bashkë me të dhe mirënjohja dhe uratat e tyre❗️

Mirënjohje prindërve tanë të mirë ❗️

Brezit të idelistëve dhe atyre që kontribuan me shpirt qē Shqipëria të bëhet❗️

Se Unë dhe LSI e mban fjalën❗️

Do të bëj gjithçka për të moshuarit e vendit tim, që mos të nepërkëmben, por të jetojnë me dinjitet❗️

Nderi i kombi fillon te fëmijet dhe përfundon te të Moshuarit❗️

loading...