Noizy ripërtërin suksesin, 100 Kile super hiti i radhës!

Noizy ripërtërin suksesin, 100 Kile super hiti i radhës!

326
0

Meritat i takojnë plotësisht rreperit dhe talentit të tij, talent ky i cili vazhdon të prodhoj muzikë të mirë jo vetëm për fansat e shumtë të këngëtarit por për gjithë publikun.

Klodiana Hilaj