Noizy del kundër Stresit, merr vendimin e papritur për protestën për Klodian...

Noizy del kundër Stresit, merr vendimin e papritur për protestën për Klodian Rashën

217
0

Artisti i njohur me emrin Noizy ka dalë kundër Stresit, lidhur me protestën e fundit.

Arkimed Lushaj i njohur si Stresi është shprehur se kauza e tij në protestën për Klodianin kaq ishte.

Ai shkruan se edhe qorri e sheh, që kjo është një protestë politike.

Ai ka një propozim tjetër.

“Të mblidhemi e të ndihmojmë familjen e Klodianit, dhe jo të merremi me protesta për të mbrojt by***** tona”, shkruan ai.

Kujtojmë se Stresi u shpreh se vrasja e Klodian Rashës nuk i përket vetëm familjes së tij por është kauza e të gjithë shqiptarëve. Sipas Stresit nuk ka asnjë arsye politike në përfshirjen e tij në këtë protestë.