Njihuni me shenjat e horoskopit që janë armiq dhe ia bëjnë jetën...

Njihuni me shenjat e horoskopit që janë armiq dhe ia bëjnë jetën njëri-tjetrit ferr

453
0

 

 

  1. Binjakët (Maj 21 – Qershor 20) me Binjakët

 

Binjakët është një shenjë që nuk qendron asnjëherë vetë.  Dy personalitete të mbështjella në një shenjë mund të ecin në një vijë të shkëlqyër mes mendjes së shëndetshme dhe çmendurisë. Kur jeni dy binjakë, ju do keni dy situata të mundshme: Miq të mirë ose armiq për gjithë jetën. Nuk ka zonë gri kur bëhet fjalë për Binjakët.

 

  1. Akrepi (23 tetor – 21 nëntor) dhe Ujori (20 janar – 18 shkurt)

 

Epo, nëse do të jemi plotësisht të sinqertë, Akrepi në të vërtetë nuk ka ndonjë shok në zodiak, sepse, kjo është vetëm mënyra se si Akrepi rrotullohet. Por Akrepi rri përballë një ujori atëherë do pështynte zjarr në të.

 

Problemi këtu është se Ujori është aq i prapambetur, aq me mendje të hapur dhe aq i çuditshëm njëkohësisht sa drejton arrat e Akrepit. Në fakt, tërbimi i Akrepit për Ujorin është aq i dukshëm sa është shenja e vetme që Ujori në të vërtetë nuk mund ta durojë, në thelb duke i bërë ata të jenë gjithmonë në një fushë-betejë duke ia bërë jetën ferr njëri-tjetrit.

 

  1. Peshorja (23 shtator-22 tetor) dhe Dashi

 

Peshorja ka tendencë që të ketë kokën e saj në re, me pak ose aspak shqetësime. Në botën e saj, gjithçka është e bukur dhe ekuilibri është thelbësor. Ka një marrëdhënie të mirë me të gjitha shenjat e horoskopit duke mos u përzier shumë më ta, përveçse me dashin. Ata kanë shumë grindje me njëri-tjetrin.

 

Përplasja e personaliteteve – shenja fluturuese që dëshiron të ruajë paqen kundër shenjës kokëfortë që ka gjithmonë të drejtë – është praktikisht një luftë e situatës së llojit botëror. Por, edhe pse në shumicën e rasteve janë armiq për vdekje, ata e respektojnë njëri-tjetrin sepse e kuptojnë njëri-tjetrin në mënyra që shenjat e tjera nuk e bëjnë.

 

  1. Luani(23 Korrik – 22 Gusht) dhe Demi (20 Prill – 20 Maj)

 

Ndërsa Luani dhe Demi mund të bëjnë një çift i shkëlqyer sepse kundërshtarët tërheqin, por tërheqja e një miqësie është e vështirë për këta dy. Luani duhet të jetë në kontrast besnik me Demi, duhet të bëjë gjithçka që Demi për të marrë atë që dëshiron.

 

Ata janë shumë të ngjashëm, por gjithsesi janë larg botës.

 

  1. Gaforrja (21 qershor – 22 korrik) dhe Peshqit (19 Shkurt – 20 Mars)

 

Të dy gaforrja dhe Peshqit janë shenja shumë të ndjeshme. Secila është aq e ndjeshme sa që mund të kategorizohen si mbindjeshmërorë dhe, për shkak të kësaj, ka kuptim që ata do të ishin shokë, apo jo? Gabuar.

 

Edhe pse të dy janë të barabartë në ndjeshmërinë e tyre, nuk do të thotë se janë të barabartë në mënyrën si e shprehin. Gaforrja do që t’i mbajë ndjenjat e saj brenda, Peshqit i shprehin të gjitha. Për shkak të kësaj, këto janë dy shenja të zodiakut të cilët janë armiq, thjesht sepse nuk mund të durojë në mënyrën i përjetojnë emocionet e tyre dhe si i shprehin.