Njihuni me mënyrat si të mbijetoni në det (Video)

Njihuni me mënyrat si të mbijetoni në det (Video)

73
0

A dini si të notoni edhe në valë të mëdha?

Ju duhet të qetësoheni, është shumë normale që kur ta shihni veten në një det të hapur, të keni panik. Mirëpo, kjo gjë nuk do t’ju ndihmojë aspak, transmeton lajmi.net Paniku mund të ju humb ritmin e frymëmarrjeve tuaja. Qetësohuni dhe gjejeni një stil të qëndrueshëm notimi, varësisht nëse uji është i qetë apo jo, në mënyrë që të mbijetoni më gjatë. Gjithashtu, ju duhet të dini se dielli përvëlues mund të jetë shumë i dëmshëm për organizmin tuaj, prandaj është mirë që të keni rroba të veshura. Shikoni videon më poshtë për të kuptuar këshillat tjera. 

 

loading...