Njihuni me fshatin bordello në Shqipëri

Njihuni me fshatin bordello në Shqipëri

474
0

Screenshot_2-20-650x411

Shqipëria është vendi i çudirave. A e dini se në vendin tonë ekziston një fshat me tradita vërtetë të çuditshme i cili njihet njihet si vendi I lirisë seksuale, ku çdo burrë ka shkuar me të gjithë gratë e fshatit dhe çdo grua po ashtu ka shkuar me të gjithë burrat e fshatit.

Sipas legjendave urbane që qarkullojnë mbi këtë fshat, thuhet se nëse femra është e virgjër ajo ngel përgjithnjë beqare, ndaj shpesh prindërit paguajnë burra të tjerë për tu zhvirgjëruar vajzat, të cilat më pas I martojnë.