Njihuni me automjetin më të çuditshëm që keni parë ndonjëherë

Njihuni me automjetin më të çuditshëm që keni parë ndonjëherë

210
0

Adhuruesit e makinave mund të bëjnë gjëra ekstreme për të treguar pasionin e tyre.

Një nga ata është dhe Sheik Hamad Bin Hamdan Al Nahyan, koleksionisti i famshëm i makinave me qendër në Abu Dhabi, Emiratet e Bashkuara Arabe që zotëron një mori automjetesh të modifikuara të cilat po ekspozohen në muzeun e historisë jashtë rrugës në Al Madam, Sharjah Emiratet e Bashkuara Arabe.

Por ka edhe shumë të tjerë, siç tregojnë fotot më poshtë, të cilët kanë ndërtuar ose modifikuar automjete, disa janë mjaft të çuditshme.