Njihte gra në internet dhe i përdhunonte, dënohet me burg 33-vjeçari (HISTORIA-...

Njihte gra në internet dhe i përdhunonte, dënohet me burg 33-vjeçari (HISTORIA- FOTOT)

352
0

Një burrë me emrin Oliver Cox u dënua sot me 18 muaj burg.

Burri 33-vjeçar takonte gra nga faqe të ndryshme në internet dhe lidhej me to. Femrat tërhiqeshin nga mirësjellja e tij ‘mbretërore’ dhe nga dhuratat që ai i bënte. Burri shfaqej si aktor, si boksier apo si biznesmen gjatë takimeve të tij. Sipas prokurorit qëllimi i tij ishte të mahniste femrat për të përfituar nga ato. Më pas, kur mërzitej i përdhunonte.

Pas javësh lidhje burri tregonte karakterin e tij të ashpër duke dhunuar dhe duke lënduar femrat me të cilat ai njihei. Oliver Cox u dënua vetëm me 18 muaj burg pasi asnjë nga femrat që ai kishte dhunuar në të kaluarën nuk u paraqit në gjykatë për ta akuzuar.

Sipas Daily Mail e vetmja që e akuzoi ate ishte gruaja e fundit që ai ishte takuar dhe kishte dhunuar me emrin Lynsdey Yarwood.