Një këngë për LGBT, kush e ka realizuar..

Një këngë për LGBT, kush e ka realizuar..

294
0

Ky videoklip për lëvizjen LGBTI në Shqipëri, është realizuar nga Bojken Lako me pjesëmarrjen e këngëtareve Semi Jaupaj, Marsela Çibukaj, Kamela Islamaj si dhe mbështetës të kauzës në kuadër të Mbrëmjes së Bamirësisë “Përqafo Diversitetin, Mbështet Progresin”