Një ditë nga jeta e grave në Korenë e Veriut, çfarë ndodh...

Një ditë nga jeta e grave në Korenë e Veriut, çfarë ndodh në shtetin komunist (FOTOT)

137
0

Koreja e Veriut është ndër shtetet më komuniste në botë ku gjithçka sillet rreth liderit Kim Jong un, i cili vazhdimisht kërcënon botën me teste bërthamore.

Në vitin 1945, Koreja u nda në Korenë e Jugut dhe Korenë e Veriut. Për më shumë se 70 vjet, marrëdhëniet midis këtyre 2 vendeve kanë qenë mjaft të tensionuara.

Jeta atje është shumë e izoluar dhe qytetarët kanë shumë pak të drejta. Në fotot e mëposhtme, do njiheni me një ditë nga aktiviteti i grave.

loading...