Ngrin liqeni i Pukës, bashkia ka një porosi të veçantë: Kujdes fëmijët,...

Ngrin liqeni i Pukës, bashkia ka një porosi të veçantë: Kujdes fëmijët, ka rrezikshmëri

306
0

 

Për shkak të tempreraturave të ulëta liqeni i qytetit të Pukës ka ngrirë në të gjithë sipërfaqen e tij.

 

Përmes një njoftimi Bashkia e Pukës ka bërë lajmëruar banorët që të kenë kujdes me fëmijët dhe të mos i lejojnë të shkojnë të hypin mbi sipërfaqen e akullt, pasi është mjaft e rrezikshme.

“Për shkak të temperaturave të ulta që kanë karakterizuar qytetin tonë prej ditësh, Liqeni i qytetit të Pukës është ngrirë në të gjithë sipërfaqen e tij. Prindër! Përball kësaj situate porositni fëmijët tuaj të shmangin aventuren për të hipur mbi sipërfaqen e akullt të qytetit, pasi është me mjaft rrezikshmëri”, shlkruan bashkia.