Nesër nis protesta kombëtare studentore

Nesër nis protesta kombëtare studentore

214
0

Ditën e nesërme, 22 maj 2019, ora 12:00 do të rinisë protesta kombëtare studentore.

Studentët do të mblidhen para ministrisë së Arsimit për të kërkuar arsim cilësor dhe punësim.

 

Slogani i tyre është ‘Së bashku për Shqipërinë si gjithë Europa, së bashku për ndryshimin’.

 

Kjo protestë pritet të jetë në valën e asaj që nisi në dhjetor të 2018-ës por që u shua pas disa javëve qendresë.