Nesër dhe pasnesër gjysma e Tiranës pa drita

Nesër dhe pasnesër gjysma e Tiranës pa drita

396
0

Për shkak të punimeve që do të kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat  3-4 korrik do të stakohet energjia në disa zona të Tiranës.

OSHEE njofton për oraret kur do të bëhet stakimi i energjisë dhe zonat.

Njoftim për abonentët Tiranë:

Për shkak të punimeve që do të kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat  3-4 korrik do të stakohet energjia në disa zona

3 korrik/09:00-16:00

Rruga “Riza Cuko”, Rruga “Myslym Keta”,  rruga “Xhafer Zelka”,

12:00-15:00/ Rruga “Tasim Shehu”

09:00-15:00/ Rruga “Thoma Koxhaj”, rruga “Kole Koci” dhe rruga “3 Dëshmorët” në Yzberisht, rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Bardhyl”, rruga “Nasi Pavlo”,  rruga “Jan Kukuzeli”,

09.00-11.00/ Rruga “Sulejman Delvina”,  rruga “Gjin Bue Shpata”

4 korrik/09:00-15:00

Rruga “Teodor Keko”,  zona e Astirit, Rruga “Arkitekt Sinani”

09:00-16:00/rruga “Mati Logoreci”, rruga “Gjergj Legisi”,

01:00-03:00/ rruga “Thanas Ziko”, rruga “Dervish Hekali” , rruga “4 Dëshmorët

03:00-05:00/ rruga “Qazim Vathi”,  rruga “Kongresi i Manastirit”,  rruga “Sitki Çiço”,

05:00-06:00/ rruga “Ali Baushi”