Nëse e fotografoni fytyrën në Gjermani, do të fitoni 25 euro!

Nëse e fotografoni fytyrën në Gjermani, do të fitoni 25 euro!

70
0

Policia Federale Gjermane po kërkon qindra persona që janë të gatshëm për të fotografuar fytyrën dhe për ta futur në sistemin e qeverisë. Ky projekt është duke u bërë si test i të ardhmes së sigurisë për njohjen e fytyrave nëpërmjet softverit. Policia gjermane njofton se testi do të bëhet me qindra vullnetarë të cilëve do iu bëhet njohja e fytyrës beta dhe me këta persona do të bëhet testi i sigurisë të së ardhmes. Si shpërblim për këta persona qeveria gjermane do të jap 25 euro për person.

loading...