Nëntë gjërat që bëjnë njerëzit më inteligjentë

Nëntë gjërat që bëjnë njerëzit më inteligjentë

309
0

Njerëzit shpesh thonë se inteligjenca është diçka me të cilën individët me fat kanë lindur, por nuk është gjithmonë kështu.  Inteligjenca mund të trashëgohet dhe fitohet.  Sipas eksprtëve, mjedisi rreth jush mund të ndikojë në mënyrë drastike në aftësitë e trurit tuaj dhe në mënyrën si mendoni.  Sido që të jetë rasti, është vërejtur që të gjithë njerëzit inteligjentë tregojnë sjellje të ngjashme dhe kanë shumë gjëra të përbashkëta.

 

Disa nga gjërat që bëjnë njerëzit inteligjentë.

 

  1. Ata kanë kujdes për biznesin e tyre.

 

  1. Ata bëjnë shumë shaka dhe kanë një sens të shkëlqyeshëm humori.

 

  1. Ata flasin vetë.

 

  1. Ata dëgjojnë muzikë shumë shpesh.

 

 

  1. Ata punojnë zgjuar, jo shumë.

 

  1. Ata janë gjithmonë në kërkim të përgjigjeve.

 

  1. Ata pranojnë gabimet e tyre.

 

  1. Ata hanë çokollatë.

 

 

  1. Ata nuk flasin shumë.