Në ndihmë të të prekurve nga tërmeti, mblidhen sot në Tiranë ministrat...

Në ndihmë të të prekurve nga tërmeti, mblidhen sot në Tiranë ministrat e rajonit

65
0

Mblidhen sot për herë të parë në vendin tonë, në kuadër të Samitit Rajonal të Turizmit ‘Tourism for Solidarity and Sustainability’, ministrat e gjithë rajonit, nga Italia e Greqia, Kroacia, Sllovenia, e Serbia.

 

Mësohet se në këtë takim do të marrin pjesë edhe agjencitë lidere të turizmit në rajon, përfaqësues të hoteleve më të rëndësishme, të gjithë operatorët turistikë në vend, të gjithë kryetarët e bashkive, ministra dhe kryeministri Rama.

 

Gjatë këtij samiti do të kërkohet ndihmë për 6000 qytetarë të pastrehë si pasojë e tërmetit tragjik të 26 nëntorit.

loading...