Në kuadër të ditës ndërkombëtare të fëmijëve jetim, kryetari i PS Tiranës,...

Në kuadër të ditës ndërkombëtare të fëmijëve jetim, kryetari i PS Tiranës, Ervin Bushati, zhvilloi një vizitë në qendrën komunitare “Gonxhe Bojaxhi”.

232
0

Nen nje atmosfere festive, te organizuar ne bashkepunim me Cirkun Kombetar, femijet kaluan disa momente argetimi. Deputeti i PS, Ervin Bushati, ne fjalen e tij theksoi se femijet  jane te rendesishem ndaj dhe fokusi i qeverise shqiptare eshte plotesisht tek ata dhe mireqenia e tyre.

“ Sot më shumë se kurrë të gjithë duhet të jenë solidarë me fëmijët jetimë për t’u falur atyre dashuri, këtë ndjenjë që në jo pak raste e kanë të mohuar nga familjarë të tyre.

E megjithatë, këta fëmijë kanë gjetur  mbështetje nga strukturat shtetërore dhe jo vetëm, por kurrë nuk është mjaftueshëm për t’ua bërë jetën më të lehtë e me të bukur. Si kryetar I PS Tiranë por e dhe si deputet I nj 8 kam ofruar përherë mbështetje për këta fëmijë dhe familjet e tyre. Qeveria shqiptare gjithashtu u ka qëndruar pranë këtyre fëmijëve dhe këtë e ka bërë nëpërmjet hartimit të politikave për t’u ardhur në ndihmë”.

Femijet nuk jane e ardhmja, ata jane absolutisht e tashmja dhe si te tille, nuk ndalemi se menduari dhe punuari qe t’u ofrojme atyre siguri, besueshmeri dhe mundesi per te ndertuar te ardhmen e tyre dhe te Shqiperise.