Në hënë jetojnë plot 250 milionë njerëz, thotë ish-piloti i CIA-s

Në hënë jetojnë plot 250 milionë njerëz, thotë ish-piloti i CIA-s

292
0

Një ish-pilot i CIA ka shokuar publikun me një deklaratë ku ai pohon se hëna është një vend ku ka jetë, dhe aty jetojnë plot 250 milionë njerëz. Piloti Lear është mjaft i famshëm për teori konspirative. “Gjithçka qe keni dëgjuar për hënën është gënjeshtër”, thotë ai, shkruan Gazeta Metro. Ai thotë që ka zbuluar struktura sekrete të hënës, dhe për më tepër ka ndarë me publikun disa gjëra që ai i quan prova për ekzistencën e këtyre formave artificiale. Disa teori konspirative besojnë që shkencëtarët po fshehin të vërtetën rreth hënës. Në videon e tij, ju mund të shihni disa fotografi që janë shkrepur gjatë një zbulimi të vitit 1946.