Në familjen “Baraj” në Kuç të Vlorës/ Nga Anila Sulaj Ahmataj

Në familjen “Baraj” në Kuç të Vlorës/ Nga Anila Sulaj Ahmataj

867
0

Sot realizuam me sukses edhe pse moti nuk na favorizoi atë ç’ka nisem dy javë më parë! Ndihmat e para në këtë prag festash për këtë familje,për ti kthyer sado pak buzëqeshjen dhe aromën e fundvitit. Falenderoj ata që më ndihmuan të bëj të mundur këtë mision Fredi Shahaj president i kopshtit “Sfidantët e Vegjël”

Adriatik Lapaj miku im i mirë…(Avokat)

Ergys LLanaj President i “Vila Llanaj”Durrës

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, beard and outdoor

Adriatik Gega Zv.President i Shoqatës Kombëtare në Mbështetje të Grupeve Vunerabël,me mbështetje të shkollës”Celi Drita” Lushnjë. Falenderoj të gjitha ato faqe që bënë publik këtë fenomen të familjes “Baraj” si faqen “Vlora” (Marjus Seiti) Faqen “Shqipëria” faqen “Kuçi Ynë” dhe këdo nga miqt e mi që u sensibilizua ne këtë nismë.

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and indoor

Dua të them miq,që të sensibilizojme shpirtin dhe zemrën për misione humane është gjëja më e bukur dhe më me vlerë .