“Ndihem e vrarë shpirtërisht”, Ana Lika me shenja të djegurash në trup:...

“Ndihem e vrarë shpirtërisht”, Ana Lika me shenja të djegurash në trup: Kjo është pasojë e… (FOTO)

350
0

 

Aktorja, Ana Lika ka ndarë një postim në rrjete sociale, ku tregon se nga pakujdesia e saj, është djegur dy herë. Ajo ka treguar shenjat e shkaktuara nga djegia, teksa tregon se gjithçka ndodhi si pasojë e pjastrës.

 

Aktorja ka qenë duke krehur flokët me pjastër, dhe nga shpejtësia ka bërë dy shenja në lëkurë.

“Përveç dhimbjes fizike ndihem e vrarë shpirtërisht nga pakujdesia që kam si njeri. Për pak ishte bërë një A. Kjo është pasojë e pjastrës së djeshme,”- shkruan Ana Lika bashkëngjitur fotos së publikuar në profilin e saj në rrjete sociale.