Natasha Hodaj nderohet me titullin “Personalitet i Shquar i Labërisë” nga Shoqata...

Natasha Hodaj nderohet me titullin “Personalitet i Shquar i Labërisë” nga Shoqata “Labëria”

761
0

Labëria vendi fjalës dhe trimërisë

 

Labëria si një Krahinë historike e gjendur në Shqipërinë jugperëndimore.Banorët e saj janë të njohur si njerëz me veprimtari të larmishme artistike, por mbi të gjitha me vlera të trashëguara dhe fisnikëri. Sa e bukur është ajo nëpërmjet vargut të malit dhe freskisë së natyrës.

Që ta mbajmë gjall atë duhet ta trasmetojme ndër breza,e këtë e bënë më së miri Shoqata Kulturore Labëria. Qindra aktivitete me bazë artin dhe kulturën nga ku nderohen më së miri bijt dhe bijat e saj. Natasha Hodaj,një nga personalitetet e Labërisë,vajzë,grua dhe petagoge e shkëlqyer,u nderua sot nga Shoqata Labëria,nga ku kryetari i Vlorës Z.Ahmet Demaj si dhe në përkujdesin e vecante te mirorganizimit të kësaj ceremonie Z. Vullnet R Sinaj,birit të Labërisë,i dhuruan titullin “Personalitet i Shquar i Labërisë”.

 

Morën pjesë personalitete të larte,petagog dhe koleg te Natashës si dhe miq e shok të Labërisë.

 

Përgatiti Anila Sulaj Ahmataj