“My name is krim”, Dako dhe përgjimet, rrjeti shpërthen në meme

“My name is krim”, Dako dhe përgjimet, rrjeti shpërthen në meme

503
0

Zhvillimet politike kanë pasuar gjithmonë me reagime të ndryshme në rrjet. Pavarësisht seriozitetit dhe nivelit të rëndësisë edhe përgjimet e publikuara nga gazeta gjermane “Bild” për kryetarin e bashkisë së Durrësit dhe zyrtarëve të tjerë të PS nuk i kanë shpëtuar talljes, ironisë, humorit grotesk në rrjetet sociale.

foto galeri

Deklarata e Vangjush Dakos se i ka duart akullore, nuk mund të mos ishte pjesë e memeve që kanë mbushur internetin dhe as emra si Avdylaj, Arta Marku, Ulsi Manja etj. Ka nga ato që e shohin problemin tek gjermani. Shihni disa prej tyre

foto galeri