Multi-milioneri në kërkim të 10 personave që të jetojnë me të, do...

Multi-milioneri në kërkim të 10 personave që të jetojnë me të, do i ofrojë një jetë luksi

376
0

 

 

 Biznesmeni multi-milioner Karl Reipen nga Gjermania ka blerë një vilë super luksoze në Zelandën e Re. Kjo vilë ka një qendër kuajsh me 26 stalla, një vreshtë dhe një numër të madh shtëpish. Kjo pronë ka vlerën prej 8.5 milion dollarë. Multi-milioneri ndihet i vetmuar dhe kërkon 10 persona që të jetojnë me të. Ai është shprehur se vila ka shumë ambjente argëtuese dhe relaksuese.

“Mund të kënaqen gjatë shëtitjeve, peshkim, shopping, lundrim me kajak, not apo vëzhgimin e kafshëve. Nëse jeni të interesuar të jetoni me një grup njerëzish interesant, hajdeni jetoni me mua”, është shprehur Karl Reipen.