Mos i mbani afër! Këta lloje njerëzish përcjellin energji negative

Mos i mbani afër! Këta lloje njerëzish përcjellin energji negative

611
0

Persona të ndryshëm na bëjnë të përjetojmë ndjesi të ndryshme.

Në disa raste, kur ndodhemi nën shoqërinë e disa njerëzve ndihemi keq, edhe vetëm duke ndenjur me ta, pa biseduar fare. Kjo ndodh, pasi ata njerëz kanë energji negative, ndryshe këta njerëz njihen si toksikë.

Sipas psikologëve ka tre lloj njerëzish që duhet t’i shmangni dhe t’i largoni nga vetja me çdo kusht.

1-Njerëzit që merren me thashetheme.

Kjo sepse thashethemexhinjtë ndjejnë kënaqësi nga fatkeqësitë e tjerëve dhe asnjëherë nuk shikojnë punët e tyre, por merren me punët e të tjerëve.

2-Personat arrogant dhe mashtrues.

Këta persona mund të zemërohen dhe t’i shfryjnë ndjenjat te ju dhe gjithmonë duke besuar se ju jeni ata që po i shkaktoni problemet.

3-Personat që ju gjykojnë.

Këta persona gjithmonë do të gjejnë një mënyrë që ju të ndiheni keq.