Mos hiq dorë nga ëndrra jote!

Mos hiq dorë nga ëndrra jote!

312
0

Mos hiq dorë nga ëndrra jote, për shkak se ke shumë vështirësi gjatë realizimit të saj. Mos u ndal, ngritu sërish pas dështimit dhe provo. Merri ditët e mira me vete dhe bëhu i çmenduri që punon fort për ëndrrën e tij. Bëhu i çmenduri që gabon, dështon dhe nga këto mëson sekretet e suksesit. Mbaje një qëndrim, mos ndalo të luftosh për ëndrrën tënde.Bëhu ky njeri që ke nevojë ta shohësh në vete.

Shperndaje