“Modeste” si Mihrije Braha: Në top formë, kjo jam unë

“Modeste” si Mihrije Braha: Në top formë, kjo jam unë

113
0

Për të gjithë vitet kalojnë, por për Mihrije Brahën duket se koha ka ngrirë. Dhe më e veçanta këtu, është se këngëtarja është shumë e vetëdijshme se duket në formën e saj më të mirë, duke mos u treguar aspak modeste. Dhe të themi të drejtën, nuk ka shumë vend për modesti këtu.

loading...