Mjafton një prekje dhe e bëtë për vete, cilat janë 3 zonat...

Mjafton një prekje dhe e bëtë për vete, cilat janë 3 zonat më erogjene në trupin e një gruaje

399
0

Trupi i njeriut i ngjan një labirinti të pafund që nuk resht së na surprizuari çdo ditë me aftësitë e tij. Edhe pse jemi fizikisht të ndryshëm, studiuesit kanë arritur të identifikojnë 3 zonat erogjene (që nxisin apo stimulojnë deshirën seksuale) tek çdo femër. Në studimet e bëra, veç zonave klasike të  nxitjes së seksit, janë edhe disa të tjera, më pak të njohura që ju ndihmojnë të shijoni sa më shumë atë.

1.Pjesa e brendshme e kyçit të dorës: Kjo zonë ka shumë mbaresa nervore dhe përçon shumë mesazhe në tru. Kuptohet që prekja duhet të jetë sensuale dhe jo sikur po masim pulsin.

2.Zona pas gjurit: Me siguri që po ju habit kjo gjë, pasi kjo është zona ndodshta më e neglizhuar e trupit të një femre. Kjo zonë është e mbushur me shumë enë gjaku dhe fije nervore. Masazhimi dhe puthja e kësaj zone sensuale ka një impakt të menjëhershëm në raportet intime.

3.Veshi: Stimulimi i veshit është i lidhur ngushtë me erosin. Sipas studimeve të ndryshme, prekja e tij gjatë orgazmës rrit dhe sekreton nivele të larta të oksitocinës, njohur ndryshe edhe si hormoni i dashurisë.