Miqësi e vërtetë mes dy fëmijëve, pas një vrapimi të gjatë dhurojnë...

Miqësi e vërtetë mes dy fëmijëve, pas një vrapimi të gjatë dhurojnë përqafime (VIDEO)

339
0

 

Kjo është një nga ato videot ku dëshmohet se ekziston miqësia e vërtetë.

Dy fëmijë pasi vrapojnë përqafohen me njëri-tjetrin dhe momente të tilla kanë bërë xhiron në mediat ndërkombëtare.

Bëhet fjalë për dy miqtë Maxwell dhe Finnegan të cilët nuk takoheshin prej dy ditësh dhe mesa duket kishin ndjerë mungesën e njëri-tjetrit.

Ata njihen prej një viti dhe nuk ndahen nga njëri –tjetri dhe kur janë larg e ndiejnë shumë mungesën. Dhe na dhurojnë këto momente duke na emocionuar të gjithëve.