MIJËRA kile fileto dhe fruta deti të skaduara, AKU i bllokon, GJYKATA...

MIJËRA kile fileto dhe fruta deti të skaduara, AKU i bllokon, GJYKATA i lejon të shiten për turistët (FAKTET SKANDALOZE NË SARANDË- EMRAT PERGJEGJËS)

333
0

 

 

 

1560 kile fileto pule që kishin skaduar në mars 2019 me origjinë nga Brazili

 

640 kile fruta deti me skandencë tetor 2018 në 64 kuti

 

1120 kile fileto pangasio me skandencë nëntor 2018 në 112 kuti

 

1500 copë pite Elviart me skandencë mars 2019 në 15 arka

 

100 kile patate nga Brazili me skadencë në shtator 2015 në 10 arka

 

564 kile fileto pule me datë skadence në janar 2019 në 47 arka

 

720 kile fileto pule Pechugon me skadencë nëntor 2018 në 60 arka

 

540 kofsha derri Seara me skadencë 20 korrik 2019 në 27 arka

 

Shpatull derri e paambalazhuar dhe e paetiketuar 100 kilograme

 

500 kile dhjamë derri e paambalazhuar

 

32 kile fileto pule Capagrill pa datë skadence se është fshirë

 

10 kile Bejkon

 

110 kile proshute e tymosur

 

70 kile proshutë e tymosur

 

20 kile sallam milanez I skaduar

 

10 kile sallam I tymosur

 

30 kile sallam pikant

 

30 kile proshutë vici

 

I listuam këto prodhime të skaduara, madje që datojnë nga 2015 dhe të ardhura nga Brazili për të parë se çfarë hamë dhe sesi ushqehemi. Eshtë akt kontrolli i AKU në subjektin Arben Haki Mehmeti në lagjen 4 në Sarandë, duke shpërndarë gjithë këto produkte të skaduara, pse jo kancerogjene për turistët.

 

AKU i bllokoi, por gjykata i liroi. Dhe që sot i kemi sërish në treg, duke u shpërndarë në çdo restorant të Sarandës.

 

Atëherë AKU thotë se qytetarët duhet të dinë të vërtetën dhe të mbajnë mend këta emra, gjyqtarësh përmbaruesish dhe avokatësh që Brenda ditës, i hoqën bllokimin kësaj pike shpërndarjeje dhe e lanë subjektin t’i nxirrte në treg për të shitur këto produkte.

 

Ata janë:

 

Elidon PAPAZISI – gjyqtar (mori vendimin për lirimin e mallit)

 

Asaf STROKA – kryetar i Përmbarimit të Sarandës që urdhëron AKU të heqë sekuestron

 

Arben Mehmeti – biznesmeni që I shet këto produkte për qytetarët

loading...