Middleton së bashku me Mbretëreshën, hera e parë vetëm të dyja

Middleton së bashku me Mbretëreshën, hera e parë vetëm të dyja

374
0

Hera e parë për Kate Middleton dhe Mbretëreshën Elisabetta, të cilat janë shfaqur të dyja së bashku gjatë një vizite në King’s College. Dukesha e Cambridge nuk kishte marrë kurrë pjesë në një event të tillë publik vetëm me Elisabetën. Por ja tek i shohim të dyja të ulura në sediljen e pasme të makinës.

foto galeri

 

Kate dhe Mbretëresha kanë mbërritur me të njëjtën makinë. Më pas Elisabetta, 92 vjeç, ka zbritur e para nga vetura duke treguar pallton e saj ngjyrë rozë të lehtë dhe një kapele me lule shumë të bukur.

foto galeri

Edhe dukesha e Cambridge, 37 vjeç, është shfaqur elegante dhe ka zgjedhur edhe ajo një kapele pikërisht në nder të Mbretëreshës.