Michelle Obama i shkruan letër këngëtares së njohur shqiptare

Michelle Obama i shkruan letër këngëtares së njohur shqiptare

330
0

Është publikuar letra e Michelle Obamës, shkruar këngëtares shqiptare me famë botërore. Bebe Rexha javë më parë ka performuar në eventin e organizuar nga Michelle Obama.

 

Bëhet fjalë për “2019 College Singing Day”, që është pjesë e një fushate të cilën Obama e filloi në vitin 2014 si përpjekje për të inkujaruar studentët për të ndjekur arsimin e lartë.

 

Pas performancës së Bebes, Michelle Obama i shkroi një letër asaj duke e falënderuar për përkrahjen që i dha këtij eventi.

 

Duke shpresuar se edhe në të ardhmen do të kenë mundësi të punojnë së bashku, Michelle dhe Barack Obama i urojnë më të mirat Bebe Rexhës.