Mezi po e prisnim…Të gjithë të zhgënjyer nga 2021, “meme-t” shpjegojnë qartë...

Mezi po e prisnim…Të gjithë të zhgënjyer nga 2021, “meme-t” shpjegojnë qartë ç’po ndodh

23
0

Njëzëri e gjithë bota e ‘urreu’ vitin 2020, që e përplasi me pandeminë e koronavirusit dhe një sërë sfidash të tjera. Shpresat u ‘varën’ të gjitha në vitin 2021, për të cilin menduam se do të bënte ndryshimin, por me trazirat në Amerikë, Azi dhe kudo, përfshirë edhe mutacionet e koronavirusit. Sesi po shkon ky vit, e tregojnë më së miri memet që kanë pushtuar rrjetin…

loading...