Meta njofton OSBE e ODHIR: Në Shqipëri s’ka zgjedhje me 30

Meta njofton OSBE e ODHIR: Në Shqipëri s’ka zgjedhje me 30

266
0

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, ka njoftuar në mënyrë zyrtare OSBE-në dhe ODHIR-in se në Shqipëri nuk do të ketë zgjedhje në 30 qershor.

Me një letër drejtuar zyrave përkatëse dhe krerëve të këtyre organizatave, Ilir Meta shkruan se është zhdekretuar data 30 qershor.

Meta u shkruan thirrje këtyre organizatave se votimet e njëanshme që organizon Edi Rama dhe qeveria e tij janë nul dhe nuk duhet të njihen.

Në letrën që mban datën 19 qershor 2019 dërguar përfaqësuesve të OSBE – ODHIR, Presidenti Meta i njofton zyrtarët se nëse zgjedhjet do të mbahen në kundërshtim me dekretin do të jenë nul dhe të pavlefshme.