Meta me gazetarët në Vlorë: Kurajozë! Shembull, që duhet ndjekur dhe nga...

Meta me gazetarët në Vlorë: Kurajozë! Shembull, që duhet ndjekur dhe nga disa “profesionistë” në Tiranë

182
0

Presidenti i Republikës Ilir Meta është takuar mëngjesin e sotëm me gazetarët e Vlorës, teksa nuk mungojnë vlerësimet për ta. Meta i cilëson gazetarë kurajozë që të impresionojnë me profesionalizmin e tyre në shërbim të informimit, madje dhe shembull sipas tij, që duhet ndjekur dhe nga disa profesionistë në Tiranë.

“Kush tha, që gazetaria e mirë bëhet vetëm në Tiranë?!

Në Vlorë ka sot një brez të ri gazetarësh kurajozë, që të impresionojnë me profesionalizmin e tyre, në shërbim të informimit, së vërtetës dhe interesit publik.

Shembull, që duhet ndjekur madje dhe nga disa “profesionistë” në Tiranë.

I lumtur të takohesha e të bisedoja me ta, në veçanti për problemet, që mundojnë sot Vlorën dhe vendin tonë. 🇦🇱”, shkruan Kreu i Shtetit në foton me gazetarët e Vlorës.