Mesazhi i prefektit në ditën e fundit të detyrës…

Mesazhi i prefektit në ditën e fundit të detyrës…

563
0

Prefekti i Tiranës, Sadi Vorpsi, në ditën e fundit të detyrës ka falënderuar mbështetësit dhe kritikët e punës së tij. Në një postim në FB, Vorpsi shkuan: “Emocione të veçanta në ditën e fundit të detyrës si Prefekt i Qarkut Tiranë. Pas rreth 3 vitesh e gjysmë në detyrën që m’u besua, falenderoj të gjithë ju mbështetës dhe kritikë të punës time dhe stafin e mrekullueshëm me të cilin pata nderin të bashkëpunoj. Uroj më të mirën për cilindo dhe kam besimin se institucioni i Prefektit do të drejtohet në vijim nga njerëz me integritet dhe punëdashës. / Miqësisht, Sadi Vorpsi” . Nuk dihet ende emri që do të zëvendësojë Vorpsin.