Mekanikët e rinj i japin makinës me timon e sedilje jashtë

Mekanikët e rinj i japin makinës me timon e sedilje jashtë

186
0

3 mekanikë miq midis tyre kanë krijuar një makinë shumë interesante duke vendosur sediljet e para dhe njëkohësisht timonin jashtë makinës dhe në një lartësi të konsiderueshme nga toka. Ideja ishte e Emile Luijben i cili vendosi të nxjerrë jashtë makinës së tij Volvo sediljet e saj.

E gjitha e krijuar me hekura të cilët i salduan dhe lidhën më së miri me motorrin e makinës me sistemin e frenave dhe me timonin e saj.

Emile vendosi të testojë këtë makinë së bashku me miqtë e tij por si duket edhe nga pamjet e filmuara në shumë raste makina thuajse ikën para për shkak të peshës së rëndë të hekurave, njerëzve dhe vetë sediljeve. Kjo gjë ndodh në momentin e frenimit.

Normalisht nuk mund të ecet me shumë shpejtësi në këtë makinë dhe njëkohësisht nuk mund të frenohet me shumë forcë. Mund të përfundojë duke u rrokullisur.

loading...