Meghan nuk do të jetë më një DUKESHË; Mbretëresha i ndryshon titujt...

Meghan nuk do të jetë më një DUKESHË; Mbretëresha i ndryshon titujt për këtë arsye

272
0

 

Pas lajmit të bujshëm të largimit të Meghan dhe Harryt nga familja mbretërore, u duk sikur në këtë të fundit duhet të zgjidhej një problem shumë i madh dhe pse rezultoi e kundërta. Mbretëresha në një lajmërim për median tregoi si e mbështeste nipin ën këtë rrugë të re.

 

Së fundmi është thënë se çiftit sussex do t’i hiqen titujt mbretërorë që kanë pasi ato duan të jetojnë një jetë të thjeshtë në Kanada dhe nuk do të marrin më të ardhura financiare nga mbretëria. Atyre iu hoqën titujt “Lartësia e Saj Dukesha e Sussex” dhe “Lartësia e Tij Duka i Sussex, Kont i Dumbarton dhe Baron Kilkeel”.

 

 

Një problem tjetër është dhe titulli i Dukeshës pasi këtë titull e marrin gratë të cilat janë të divorcuara nga dikush në familjen mbretërore, kështu që pallati mbretëror ka njoftuar se dhe këto tituj do të ndryshojnë. Teksa Meghan dhe Harry jetojnë të lumtur në Kanada ndryshime të njëpasnjëshme po ndodhin në Familjen mbretërore që nga largimi i tyre.