Meghan dhe Kate përqafohen, Markle emocionohet

Meghan dhe Kate përqafohen, Markle emocionohet

335
0

Në një vit shumë gjëra kanë ndryshuar dhe gjatë Commonwealth Day Meghan Markle dhe Kate Middleton janë shfaqur ‘ndryshe’.

Ashtu siç e thotë protokolli të dyja kanë shkëmbyer një puthje në hyrje të Westminster Abbey, më pas secila në vendin e saj.

Bashkëshortja e William në rresht të parë së bashku me Mbretëreshën, Carlon dhe Camillan. Bashkëshortja e Harry prapa, në lot, por jo për faj të kunatës së saj, por nga emocionet.

Vitin e kaluar Middleton ishte shtatzënë dhe e qeshur si gjithmonë kishte pritur të fejuarën e Harry-t të hyrje, për të hyrë të gjithë së bashku në kishë.

Këtë vit Markle është në muajin e tetë të shtatzënisë, është bërë bashkëshortja e Princit dhe me kunatën e saj marrëdhëniet janë të ngrira.

Por ashtu siç e do protokolli të dyja kanë shkëmbyer një përqafim dhe një puthje. Gjatë ceremonisë kanë qenë njëra pas tjetrës, Kate e veshur me të kuqe, një pallto e përdorur edhe herë tjetër nga Dukesha e Cambridge, ndërsa Meghan është shfaqur me një pallto të bardhë.