Me shpejtësi deri në 172 km/h, Policia Rrugore kap 11 shoferë gjatë...

Me shpejtësi deri në 172 km/h, Policia Rrugore kap 11 shoferë gjatë natës në aksin Tiranë-Durrës (VIDEO)

202
0

 

Policia Rrugore e Tiranës gjatë natës ka vijuar kontrollet në rrugë të ndryshme për të parandaluar aksidentet rrugore të shkaktuara si pasojë e shpejtësisë tej normave të lejuara.

 

Mësohet se në rrugën Tiranë-Durrës-Tiranë prej orës 20.00 të mbrëmjes së djeshme e deri ne orën 01.00 të mëngjesit të sotëm janë konstatuar 11 raste të tejkalimit të shpejtësisë.

 

Sipas Policisë Rrugore, shpejtësitë varionin nga 152 km/h deri në 172 km/h, duke u kthyer në rrezik potencial për sigurinë e jetës.

 

Njoftimi i Policisë:

 

Mos ? të arrish ?. Mos ? të shkosh pa patentën apo më keq akoma patenta pa ty.

 

Në rrugën? Tiranë-Durrës-Tiranë me Policinë Rrugore??, për të parandaluar aksidentet rrugore të shkaktuara si pasojë e shpejtësisë tej normave të lejuara.

 

Prej orës 20.00 të mbrëmjes së djeshme e deri ne orën 01.00 të mëngjesit të sotëm janë konstatuar 11 raste të tejkalimit të shpejtësisë deri në dy fish mbi normën e lejuar.

 

Në kushte të lagështirës, shpejtësi që varionin nga 152 km/h deri në 172 km/h, duke u kthyer në rrezik potencial për sigurinë e jetës.

 

Mos fluturo✈ por qarkullo me shpejtësi brenda limiteve të lejuara se në rastin më të mirë ju pret Policia Rrugore ???✍✍✍, e në rastin më të keq aksidenti ?? dhe destinacioni për banesë ?❓❓❓❓