Më hiqni emrin nga lista e zgjedhësve sepse… Ylli Dylgjeri

Më hiqni emrin nga lista e zgjedhësve sepse… Ylli Dylgjeri

326
0

Gazetari i njohur letër të hapur Bashkisë së lali Erit:

Ylli Dylgjeri, i ka drejtuar një letër të hapur Bashkisë së Tiranës, ku i kërkon heqjen e emrit të tij nga lista e zgjedhësve.

Në postimin e tij Dylgjeri shkruan se në respekt të dekretit të presidentit të republikës, për shtyrjen e datë së zgjedhjeve, kërkon heqjen e emrit të tij nga lista e votuesve, të cilët Rilindja ka vendosur t’i çojë në zgjedhje në 30 qershor.

Ja postimi i Dylgjerit:

Letër,

Drejtuar Bashkisë

Tiranë

Nisur nga pozicioni i banorit dhe njëherësh i të zgjedhurit në Administrimin e Pallatit 9. Rruga “Sami Frashëri” Tiranë,

Ju kërkoj:

“Heqjen nga lista e Zgjedhësve për arsye të shtyerjes se datës së zgjedhjeve vendore pas Dekretit të Presidentit të Republikës.”

Me Respekt,

Ylli Dylgjeri