Me EMRA dhe FOTO, Policia e Shtetit publikon listën me 22 më...

Me EMRA dhe FOTO, Policia e Shtetit publikon listën me 22 më të kërkuarit e Tiranës

390
0

Policia e Shtetit ka publikuar listën e 22 personave më të kërkuar në qarkun e Tiranës. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare polici u kërkon qytetarëve të japin informacion për cilido prej tyre nëse kanë dijeni. “Policia e Shtetit fton cilindo që ka dijeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojë Policinë në numrin pa pagesë 112, apo të dërgojë imazhe e informacion në aplikacionin “Komisariati Dixhital”, duke ju garantuar anonimatin. Ndihmo dhe ti në sigurinë publike’, njofton policia.

Më poshtë lista e të kërkuarve: