Më e bukura kosovare, e çmendur pas Noizyt

Më e bukura kosovare, e çmendur pas Noizyt

221
0

Javë më parë ne prezantuam një këngëtare të re, e cila e shoqëronte dhe e ndihmonte këngëtarin e njohur Noizy nëpër koncerte, ndërsa këtë herë po prezantojmë një tjetër vajzë, e cila po ashtu është e çmendur pas tij
E çmendur për faktin se ndjek çdo mbrëmje që reperi performon në Kosovë, e ndjek në çdo hap, ndërkohë që qëllimi i saj ndaj tij nuk dihet.

Idea Rexhepi nuk është thjeshtë një vajzë anonime, pasi ajo gjatë këtij viti është zgjedhur maturantja më e bukur në mbarë Kosovën, me kriterin pa grim.